Artiesten

Partners
TRC Promotion staat voor Tropical Rhythm Connection Promotion en is in 1993 opgericht door Ricardo Tuinfort en Conny van Klink.

TRC Promotion is ontstaan uit liefde voor onbekende culturen, maar nog meer uit gebrek aan goede ondersteuning voor opkomende artiesten en kunstenaars. Het doel van TRC Promotion is het ondersteunen van artiesten en kunstenaars met verschillende culturele en artistieke achtergronden. TRC Promotion doet dit door evenementen te organiseren waar artiesten en/of kunstenaars de kans wordt geboden om hun artistieke uitingen te vertolken en te presenteren aan een breed publiek.

In Rotterdam, de stad die zo rijk is aan diversiteit, is het van belang om meer inzicht en begrip van elkaars culturele achtergronden te krijgen. Om zo de samenhorigheid binnen de stad en uiteindelijk binnen Nederland te bevorderen. TRC Promotion is een stichting die daar graag een bijdrage aan levert.

Met The Ultimate Black Gospel Festival wil TRC Promotion Gospel als relevant muziekgenre laten horen en presenteren. Dat zowel kerkgangers als muziekliefhebbers die niet naar de kerk gaan aanspreken.

Meer info:
TRC Promotion